fbpx
Close

Turu Boss | Lähen esinema: tule kuula rahabuldogi Rahatarkuse Koolitusel. Kuhu kadus 10000?!

Avatar

Foto: Pixabay

Täna on märgiline päev. Blogi sai alguse veidi kui kuu aja eest, aga tegelikult on see blogi märkimisväärne veel seetõttu, et selle autor kutsuti esinema Tartusse, 29. veebruaril 2020 toimuvale investeerimisteemalisele koolituslaadsele üritusele. Tundub karm, aga tundub, et mul tuleb panna kikilips ette.

Kuna kutsutud on ka mind, aga lubatakse eksperte, siis ütlen kohe ausalt ära, et mina ei ole mingi ekspert. Ma olen Sinu sõbralik blogija, kes lihtsalt ei taha loota riigile ning kel on kodus unistuste tahvlil kirjas ainult üks eesmärk: vähemalt miljon reaalset käega katsutavat pappi. Ainus, mis minust millestki eksperdi teeb, on minu jäärapäisus leppida sellega, et see nii ei lähe. Seega kui sa ei taha ilma jääda sellest, siis Rahatarkuse Koolitus on Facebookis leitav. Pealegi on see ainulaadne ja esimene võimalus näha minu moodsat maski.

Loe edasi SIIT.

Kes on Turu Boss?

scroll to top