fbpx
Close

Tetraeeder | Ostsin endale uue auto

Avatar

Foto: Pexels

Tänast juttu alustan aastast 2020, kui ma omast arust vähem raha kulutasin. Väljas käia ei saanud, kulusid justkui ei olnudki, ometi raha kulus. Tuleb välja, et päris palju sellest läks Silvano ja Tallinki aktsiatesse, ilmselt suur osa e-kaubandusse ja noh, mis seal salata, minu kirg ja hobi võttis samuti oma osa.

Mulle meeldivad Lego klotsid ja komplektid ning iga kord, kui ma lastele mõnda komplekti ostma hakkasin, siis ostsin selle justkui endale. Mingisugune kättesaamatu lapsepõlve unistus, mida ma omal ajal nõukogudeaegsete nimetute klotsidega rahuldasin. Õnneks vanem laps ei armastanud komplekte niivõrd kokku panna, kui laiali võtta ja kogu ehitamise rõõm jäi minule. Nooremaga paneme aeg-ajalt neid koos kokku. Viimasel ajal keskendun rohkem täiskasvanutele suunatud komplektidele, näiteks eelmise aasta jõulude ajal panin kokku komplekti Mandalorian the Child 75318, mis kaunistab üht mu paljudest riiulitest.

Loe edasi SIIT.

Kes on Tetraeeder?

scroll to top