fbpx
Close

Tetraeeder | Kaks aastat viimasest postitusest

Avatar

Foto: Pixabay

Tere taas!

Teate ju, et Enefit Green tuleb turule. Teate, et see tekitab mõnusat kihevust pisi-investorite seas ja olen viimasel ajal nii mõnegi suhelnud ja leidnud ühiseid kokkupuutepunkte. Olen imestanud, et leidub minu moodi inimesi, kes ei pelga oma portfelli suurusest rääkida! Ja teate, ma tulin seetõttu ka oma blogisse tagasi. Mõtlesin, et prooviks uuesti rutiini kätte saada ja kirjutada oma edasipüüdlustest vähemalt kord kuus.

Muide, nüüd ongi hea tagasi vaadata. Mäletan, et oma postitustes lükkisin naisterahvale omaselt emotsionaalseid teemasid ka sekka, mis tähendab seda, et sa ei pea lugema kõike, mida ma kirjutan. Kui sa leiad, et midagi kõnetab, siis oled more than welcome lugema ja tagasisidestama minu teksti ja omi mõtteid. Minu mõte tagasi tulles oli kahe aasta ülevaade teha parimate palade ja põnevate juhtumitega.

Loe edasi SIIT.

Kes on Tetraeeder?

scroll to top