polar.com

Elunaut | Paljukirutud MiFID sundis Kasvukontot tuulutama

Artjoao/Pixabay

Nagu ilmselt terve hulk teisi Eesti väikeinvestoreid, olin sunnitud minagi hiljutiste uudiste valguses maha müüma LHV Kasvukontol olnud USA indeksfondid. Sorry, aga kogu see MiFID asi tundub minusugusele diletandile täielik debiilsus. Kui eesmärgiks on väikeinvestori kaitse, siis miks on väikeinvestori elu palju hullemaks läinud?

LEI-kood, USA ETF-ide kadumine Kasvukontost, Balti aktsiaturu analüüsi lõpetamine Swedbankis – need on kolm asja, mis otseselt mind mõjutasid ja eranditult kõik negatiivselt. Ainuke “kasu” MiFID-ist, mis ma täheldanud, on see, et nüüd ostuorderi sisestamisel on lisatud mingi link, kus umbes küsitakse, et kas ma ikka olen päris kindel, et tean, mida ma teen. No mida helli?!

Loe edasi SIIT.

Kes on Elunaut?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga