fbpx
Close

Rahakratt | Rahakrati 1000 euro väljakutse 2018 – ainult tugevatele!

Avatar

Hõissa mu musirullid, 2017 aasta on kohe kotis, kuidas tunne on? Veits on häbi ka, et aasta alguses antud lubadus oma rahad käsile võtta on napilt maha magatud? Täielik õudus, ma tean. Ma arvasin ka, et olen selles vallas viieline, aga ikka loobib mingit jama vahel ette ja pean iPhone’le (kass, remember?) otsa vaadates pilgu maha lööma. Väga hektiline on olnud, aga samas – põnev. See ei ole veel mu aasta kokkuvõte, ei-ei. See on midagi palju põnevamat.

Okei, asja kallale. Tahan visata finantspäästerõnga nendele, kes ennast 2017. aastal kätte ei võtnud ja on lubanud seda teha homsest. Sellise kirja saatsin enamustele tuntud kodumaistele papiblogeritele…

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top