fbpx
Close

Rahakratt | Pilguheit varasalve – veebruarikuu

Avatar

Ahoi kõik, kes te ikka veel käite siin nillimas ja minu raha lugemas! Ära ei hakka tüütama juba vä?

Esimese asjana käesolevas postituses toon teie ette oma kõikide nende asjade nimekirja, mida ma osta tahan, kui rikkaks saan (see “kui” tähendab muidugi “when”, mitte “if”).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No siuke see list oligi. Tühi, raibe, ma tean! Ma veetsin veebruaris päris palju aega poodides ringi tuuseldades ja imaginary-shoppingut tehes. Mõtlesin, mida kõike koju tassiks, kui raatsiks ja pappi üle pea oleks. No ja mis? Ma ei oskagi midagi tahta. Kas peaksin mures olema, et see viimase aja tarbimise piiramine on tekitanud olukorra, kus enam ei ihalegi kõike läikivat nänni koju tassida? Kui nii on, siis mille nimel üldse pappi teenida, on mu järgmine küsimus? Või on see nagu pruutidega, et kui üks ja hea on kodus olemas, siis ei tekigi soovi iga nädalavahe baarist veel 6 tk juurde tassida… Aidake! Seletage! Kuidas teil on?

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top