fbpx
Close

Rahakratt | Pilguheit varasalve – novembrikuu

Avatar

Mu kallid, kas olete juba veitsa närvilised ka, et kuhu novembri numbrid jäävad? Pean vägisi kuskilt aega võtma, et kokkuvõtet teha, sest kes veel ei märganud, siis jõulukuul on võimalus mu feisbukist endale igast harivat või raha säästa aitavat näärimanti võita. See tähendab mulle lisatööd – linnapeal auhindade kokkukorjamine, nende spiooni kombel anonüümne laialijagamine, mängude väljamõtlemine, postitamine jne.

Rahade mõttes astusin novembris kaks väga suurt sammu. Ammu olen sihtinud, et saaksin Mintose sotsiaalrahastuse internetilehel 10k eesmärgi täis ja sellega on nüüd okeika. Olen saavutanud mingi psühholoogilise klaaslae (vähemalt hetkel) ja hakkan vaatama, kuidas see 10k ennast ise edasi ehitab.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top