polar.com

Rahakratt | Pilguheit varasalve – aprillikuu

Foto: Pixabay

UUS TEKST:

Näedsa, mai on juba ammu peal, aga mina olen jälle vana hea…

Kõigepealt järgneb väike kokkuvõte mulle postkasti saabunud lugejate tagasisidest mu igakuise pilguheittimise teemal. Pole õrna aimugi, kes need inimesed on, aga tuleb välja, et mu elu võib lausa ohus olla, kui samamoodi jätkan.

“Kuradi igavad on need teie igakuised sendilugemised” – Hillar, 61, Ardu.

“Õpi normaalselt teenima, kuradi taarakorjaja” – Madis, 33, Tallinn.

“Hästi pikaks venib vahepeal ja see megahea põnev tekst kaob selle vahele peitu, sest tuttavast tekstist on hea mööda scrollida, aga selle tõttu võibki märkamata jääda see uus sisu” – Barbara, 26, Koidu küla.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga