fbpx
Close

Rahakratt | Mul on rahast ja investeerimisest tegelikult poxui

Avatar

Foto: Pixabay

Mõtlesin alguses, et panen loole pealkirjaks “Miks ma investeerin”, aga kamoon, kas see poleks olnud minu stiili arvestades mitte liiga gay rootsipärane? Ma ei tea, minule kõlas see igaljuhul igavalt ja kui sulle ei meeldi, siis mine ära. Sina, mingi suvaline blogilugeja, ega isegi mitte president, mind ei suukorvista.

Kõndisin ükspäev üksinda mööda linna ringi ja arutasin oma targa jalutuskaaslasega, et kas ma olen rahahull, miks/kas ma tõesti mõtlen liiga palju rahast ja miks ma investeerin. Jah, ma olen selles mõttes sarnane teistele suurtele autoritele nagu nt Dickens, Kierkegaard ja Thoreau, et ma ka jalutan suht palju. Väikese tõuke selleks looks andis juba veidi varem üks lähedane inimene, kes ütles, et “ma tean su kohta seda, et sulle meeldib investeerimine”. Hmm, see kõlas veidi ootamatult ja pärast selliseid olukordi ma jooksen ju kohe siia teie ette ja tahan selgitada.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top