fbpx
Close

Rahakratt | Miks ma endale NIIII KALLID päikeseprillid ostsin ja tsau, Urmas Väljaots

Avatar

Põhjalikud ja siirad vabandused, et pole pikka aega siia virtuaalsele püünele astunud ühegi värske mõtte või seisukohaga. Elu viskab igast vimkasid sisse ja tööde kõrvalt kannatab alati esimesena tasuta tegevus nagu blogimine. Arvasite, et mängin teile mingi hea fingerpussy (see on inglise keeles vingerpuss, eks?) ja olengi ainult kord kuus teie ees? Ohei, tahan ikka tihedamini sõna võtta ja ennast kohaliku raha- ja tarbimismaastiku arvamusliidriks kujundada.

Ma vestan täna ühest eriti mehelikust tegevusest: poodlemisest. Seda sellepärast, et ükski teine meesrahabloger ei ole nii jörm nagu mina ja ei suuda šhoppamisest ilma oma ürgset mina kaotamata rääkida. Mina võin seda endale lubada. Ma olen nagu maailmarändur Jesper Parve (hehe, kutt on vist mingi laste kossumeeskonnaga kunagi kolm korda Yväskylas turniiridel käinud ja siis vist korra Balil ka nagu ma olen aru saanud). Ehk siis jah, maailmarändur missugune. Pluss mul on ka tume kaheksapäevane habe, ma olen visuaalselt tõenäoliselt paremas vormis ja oskan naistele ust lahti teha. Võin poodlemise teemal ilma häbenemata sõna võtta küll. Minge tehke oma lamedaid gey-nalju kellegi teise blogis, eks.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Kommenteeri
scroll to top