fbpx
Close

Rahakratt | Miks Äripäev minu tõttu inim-tuvi pildi lehes avaldas ehk Investor Toomase rahapidu 2019

Avatar

Ma mäletan selgelt seda päeva, kui mu ülipopulaarsesse FB fännikirjade postkasti, kuhu enamasti kirjutavad millegipärast peamiselt vanemad härrasmehed, maandus kiri Investor Toomaselt kutsega tulla temanimelisele iga-aastasele Rahahimurate Tantrafestivalile. Esimene mõte oli, et õujee, saab kümme tonni honorari küsida ja kuhugi lavale edvistama minna. Ma olen näinud küll, kuidas Taukar ja Koit Toomepaarõlutpoest laval oma pilgud mõne preili peale suunavad ja preili jalad pehmelt ja filigraanselt kokku vajuvad nagu tagliatelled äsja keema läinud vees. Muidugi ma tahaks ka sama asja proovida. Ja esimesele mõttele järgnes väga nobedalt teine, et õušitt, ma olen ju anonüümne.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top