fbpx
Close

Rahakratt | Lgp Hr. Kilu, Erki; Hr. Nõgene, Paavo; Hr. Volkov, Ivo; Hr. Karotam, Tarmo ja teised

Avatar

Foto: Rahakratt

Huhhuu, nii prominentne nimekiri on pealkirjas adressaatidena, et ei julgegi oma tavapärase tuti-plutiga alustada.

Seega, härrased.

Mina olen kõikide teie ettevõtete omanik. Üks omanikest. Ja mitte kordagi ei ole ma seda kahetsenud. Etteruttavalt: praegu ka ei kahetse.

Käesolev on minu ametlik avaldus, et te võite minu, Hr. Rahakratt Rahakratovitši, 2020 dividendid endale jätta. JUHUL, KUI see midagi aitab ja kajastame seda, kui pikaajalist laenu. Ma saan aru, et mu seisukoht võib ajada paljusid praegu segadusse, kuna mu kohta võiks öelda kapitalistlik põrsas, sest oma varade ja portfellide suuruselt ei anna ma sea mõõtu välja. Aga ma kasvan, sest teie nuumate mind.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top