fbpx
Close

Rahakratt | Kiidan oma kunagist bossi, et ta mulle nii vähe palka maksis ning paljastan Raha-Jaagu Saku maja saladuse

Avatar

Foto: Pixabay

Selle looga kipun ma tõenäoliselt veidi heietama. Ärge siis väga pahandage. Vaatan praegu natuke üle õla ja mõtlen siin teie ees, mis mu senise teekonna märgilisemad sündmused on olnud ning kuidas ma kunagi rahaparadiisi poole sammuma hakkasin, et Üüri-Peetrusega kohtuda ja tema valdustesse tasuta sisse kolida.

2020 augustis/septembris sai mul täpselt 5 aastat ühest kõige olulisemast sammust mu elus. Ma ei teinud tegelikult mitte midagi konkreetset, piisas vaid ühe mõtte mõtlemisest ja selle pidevast endale korrutamisest. Ma olin tüdinenud mõttetu töö tegemisest ja hirmust, et äkki saan kunagi jälle koondamisega pihta nagu seda juba varem juhtunud oli. Plaan oli selline, et edasises elus saaksin hoopis mina enda tööandja ära koondada. Noh, töölt lihtsalt lahkuda, kui vaeste kõnepruuki kasutada.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top