fbpx
Close

Rahakratt | Kas teil läheb ka mingi 60% sissetulekust autole nagu “igal normaalsel eestlasel”? Aa ja ühe Mybee auto loosin teile kasutamiseks, muide

Avatar

Foto: Rahakratt

Head autovaba päeva kõikidele! Üks väike üleskutse alustuseks: kas keegi on mul siin nii kõrgel kohal, et saaks vahetada autovaba päeva rannamajavaba aasta vastu? Olen nõus päris arvestatava osa oma net worthist tasuks panema, sest no niigi on inflatsioon ja sõda ja covid ja nüüd siis rannamaja ka jälle.

Suht sada prossa fakt on see, et kui sa tahad ennast vaesena tunda, siis mine jaluta paarkend minti Tallinna tänavatel ja sellest piisab. Üks Porsche ajab teist taga, üks Bemm teise otsas, iga viie Audi kohta on 8 Mersut jne. Porsche džiipe on tänavatel vist juba rohkem kui Bolti ja Tuule tõukse, kui ma ei eksi? Kas ma tohin küsida, millega te kõik elatist teenite, et nii hurmavate saanidega ringi lasete? Ja ma ei küsi seda üldse mitte hurjutamise mõttes, et küll te olete vastutustundetud, vaid siirast uudishimust, kuidas selliseid liisingumakseid nii lebolt ära teha saab? Ma tahaksin ka.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top