fbpx
Close

Rahakratt | Juunikuu pilguheit varasalve ja tasuta nänni aeg!

Avatar

Tsau, mu ustavad fännid ja fännitarid. Ja Kadri Simson.

Olen teie ees, et juuni kokku pakkida ja taas üks kuu enda elust maha kriipsutada. Kõige olulisem uudis kõigepealt – Rahakratt on kolinud! Elan nüüd internetimaailmas uuel aadressil www.rahakratt.ee.

Jah, see võib tekitada väikest ebamugavust, et pead ennast korra uuesti mu blogis subscribama, aga no mida, sa ju armastad mind!

Juuni oli mu elus nii kirju kuu, et sellist värvide ja mustrite paletti ei suuda kokku panna ilmselt isegi mitte LSD üledoosi all kohtuvad Urmas Väljaots ja Zenja Fokingi mitte. Vahel tekib tõesti tunne, et tahaks juba siuke eluga rahul rauk olla, kelle peale sugulased viltu ei vaata, kui ta järjekordse eilset kapsahautist meenutava pussaka diivanipatjadesse surub. Tahaks puhkust. Tahaks rahu ja vaikust. Ilmselt sellest üleväsimusest on tingitud ka mu viimase aja äriideed, mida jõudumööda üles märgin omale. Plaan on avada Vaikuse Politseikool. Paikuse omale pakun konkurentsi sellega, et mul hakkavad ainult tummad miilitsad olema. Ma ei tea täpset rakendust neile kõigile, aga võibolla siis luurajateks ja kiirusemõõtjateks jms. Küll elu selle õige asja ise välja mängib. Igaljuhul ideede vihik on mul tihe ja kohati sellist soppa täis, et endalgi on imelik olla. Aga olen veendunud, et revolutsioonilisi ideid on vaja maailma paremaks muutmiseks!

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top