fbpx
Close

Rahakratt | 7 aastat ja 2 kuud. Pilguheit (palga)töötu varasalve: oktoobriga murdsin 2022 aasta 100k total higivaba piiri

Avatar

Foto: Rahakratt

No kuidas seda teile öelda nüüd… väga omapärane kuu oli see oktoober-poiss. Mina panen muudkui raha juurde, aga väärtus mul muudkui langeb. Ebaaus. Õnneks targad ütlevad, et kriisis laotaksegi suurtele rikkustele vundamente ja seetõttu ma ei paanitse. Liiga palju. Veel.

Tõenäoliselt kõige kentsakam oktoobri rahaline liigutus oli ühe uue üürikorteri ost. Korter, mida ma isegi näinud ei ole ja küla, kus ma isegi käinud pole. Ma ei teadnud, et sellise nimega koht olemaski on. Loomulikult on tänu sellel tärganud minus uus hobi: Eesti väikekülade onomastika. Aga lapsed, ärge nii järgi tehke. Käituge mu sõnade, mitte tegude järgi, eks? Investeerige terve mõistusega. Mitte nagu mina.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top