fbpx
Close

Rahakratt | 7 aastat ja 11 kuud. Pilguheit (palga)töötu varasalve: tõestatud fakt, et Eestis on vähemalt 2200 kummikutes tuvi fetišiga inimest

Avatar

Foto: Pixabay

Teate sellist ütlemist, et Juuli kohtus Augustiga ja 9 kuu pärast sündis Mai?

Mulle meenus see praegu seetõttu, et istun kl 22:11 oma köögilaua taga ja vaatan, et vist tuleb juba hakata enefiti nuumama (loe: tuld toas põlema panema). Ma ei tahaaaaaaa! Ma ei ole selleks valmiiiiiiis! Tiliseb-tiliseb, aisakell… 🤮

Note to self: järgmine kord ma ei ütle teile, et kirjutan blogi köögilaua taga. Võtan hoopis Raha-Jaagust õppust, kelle postitused algavad viimasel ajal umbes nii “olen hetkel siin Vesuuvi serval ja nii lähedal, et kuldkett hakkab juba vaikselt rinnakarvade vahele sulama, aga võtsin korraks ikkagi oma uue mäkbuuki kätte, et teile kiirelt kirjutada, kui mitusada tonni mu sissetulek jälle oli ja peale loo ülespanemist viskan arvuti vulkaani sisse, ei viitsi teda hotelli tagasi tassida, kuigi ma lendasin siia äsja ostetud kopteriga ja ma ei pea enam tegelt kunagi midagi käes üldse tassimagi…” jne.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top