fbpx
Close

Rahahunt | Teekond finantsvabadusrindele X

Avatar

Foto: Pixabay

Pea kvartal pausi on vahel ning mõned on juba küsinud, kas ma olen investeerimisega lõpuarve teinud. Ei ole lõpuarveid teinud ja ei kavatse ka, sest olgu see järjepidevus nii raske kui iganes, kuid lõppeesmärgini kavatsen ma endiselt jõuda. Kuna olen päris mitu kokkuvõtet ja postitust võlgu, siis alustan eelnevate kuude rahadest ja siis vaatama muud möla juurde. Üks on aga kindel – keerulistel aegadel võiks vaadata konservatiivsemaid ja turvalisemaid investeeringuid, sest algupäraselt riskantsemad otsad on kriisi ajal ju puhta õudukad. Mida ma vahepeal teinud olen? Eks see kirjutamise paus on osaliselt seotud olnud ka töökoha vahetamisega. Ühes kohas oli vaja otsad kokku tõmmata ja teises kohas sisse elada. Kui küsite, siis palka palju juurde ei saanud, kuid töölkäimise kulud vähenevad arvutuslikult ca. 4 kordselt. Ja noh, uue töökoha läheduse tõttu tekkis hommikusse 1 tund aega juurde – laste omanikud saavad aru, missugune võit see on!

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahahunt?

scroll to top