fbpx
Close

Rahahunt | Minu esimese aasta õppetunnid

Avatar

Foto: Pixabay

Õdus on naasta blogisse ja seda uues kuues. Kirjutamine jäi eelmine kuu paraku soiku. Lugemisjärjekorras seisjate ees on paslik siinkohal vabandada. Vahepeal on möödunud üks aasta teadlikus finantsmaailmas. Minu jaoks on raha kasvatamise kõrval veelgi suurem võit rahatarkus, mis investeerimiseta poleks kunagi saabunud. Põhimõtteliselt väidan, et aasta tagasi ei teadnud ma majandusest, turgudest ja finantsinstrumentidest mitte midagi. Täna, aasta hiljem võin öelda: “Jah, ma tean rahast rohkem kui enamik minu sõpru ja olen palju teadlikuma finantskäitumisega.” Vaadates ajas tagasi hakkab veits häbi. Isegi mitte niivõrd iseenda, vaid ka koolihariduse ja vanemate pärast, et nad mind niivõrd elulises vallas ei valgustanud. Mina olen võtnud ohjad enda kätte oma pere parema tuleviku nimel. Kas sina ka?

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahahunt?

scroll to top