fbpx
Close

Rahahunt | Kuidas on su kass parem investor ehk minu aastalõpu tegemised

Avatar

Foto: Rahahunt

Orlando oli kodukass, kes aastal 2012 võitis aastapikkuse aktsiamängu võisteldes kolme finantseksperdiga. Kass tegi valikuid visates mänguhiire numbriväljale, kus iga number oli seotud valikus olevate aktsiatega. Kõik mängijad alustasid 8000$-ga ning eesmärk oli maksimeerida portfelli väärtus ühe aasta lõikes. Kord kolme kuu tagant said mängijad võimaluse vahetada aktsiaid. Orlando võitis tulemusega 8900$ lüües finantsekspertide meeskonda 600$-ga. Lähemalt võid lugeda siit Orlando (cat) Miks ma selle kassi loo siia panin? Sest kalendriaasta lõpu lävel ütleb mu kõhutunne, et ka minu kass oleks pannud kokku parema tootlusega portfelli kui ma ise. Aga õnneks on mul aega, sest kalendriaasta pole seotud minu investeerimisaastaga, mis lõpeb aprillis. See on äge, sest aastalõpu kokkuvõtet ei pea tegema teistega samal ajal (loe: ei pea häbisse jääma). Mõne päeva jooksul näete minutagi, kuidas ratsarikkad oma blogides praaseldavad 🙂

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahahunt?

scroll to top