fbpx
Close

RahaGuru | Hakkame otsast minema

Avatar

Foto: Pixabay

Nagu ka pealkiri lubab, siis alustame algusest ja ei, ma ei hakka heietama mis jutus nüüd juba rohkem kui 30 aastat tagasi kui oma esimesi hingetõmbeid tegin vaid alustan 2019a. juulist sest just seda, Eestlaste lemmik suvekuud, pean ma oma investeerimise teadlikuks alguseks.

Natuke ka endast: eelmine lõik juba natuke reetis, et olen kolmekümnendates meesterahavas, keskmise palgaga (pean silmas siis kuu sissetulekut), keskmist kasvu- igate pidi keskmine . Tööd teen kellegi teise alluvuses ja tööpäeva pikkus on E-R 9-17. Iga kuu olen üritanud harjumusest natukene raha kõrvale panna ning tänu sellele sai kokku kogutud korteri sissemaks, seega oman ka päris pikka eluasemelaenu. Sedasi olen tiksunud ligikaudu 14a. ja kui aus olla, siis ei nurise sest vastupidiselt paljudele ma naudin oma tööd ning pean seda mingil määral oma hobiks/elustiiliks või nimeta seda kuidas tahad.

Loe edasi SIIT.

Kes on RahaGuru?

scroll to top