fbpx
Close

RahaAlpinist | Portfelli ülevaade: mai – täiesti passiivse investeerimise kuu

Avatar

Foto: Pixabay

Kolm nädalat maikuust möödus õppimise tähe all (oma vabast ajast), kuna sooritasin töö jaoks ühe kvalifikatsioonieksami. Rahaliselt tähendas see kahjuks ainult tibatillukest palgatõusu. Palk ongi hetkel minu isiklikus finantsmaailmas kõige nõrgem lüli, investeeringutel läheb kenasti ja ka lisatööde sissetulekuga võib rahule jääda. Mõtlen üha enam täiskohaga ettevõtlusele üle liikumise peale või siis programmeerijaks ümberõppele. Kuna ideaalis meeldiks mulle olla asukohast sõltumatu (suvi on alles algamas ja juba mõtlen õudusega järgmisele talvele), siis sobiksid need paremini ka minu elustiiliga. Ootan juba väga neid tulevikuaegu, kus passiivne sissetulek katab minu põhivajadused, mis annab mulle palju lisavabadust otsustada, kus elada või millega tegeleda. Aga võtame sammhaaval ja küll ükskord jõuan sinna.

Loe edasi SIIT.

Kes on RahaAlpinist?

scroll to top