polar.com

RahaAlpinist | Kas mul õnnestus “Börsihais” kasumisse jõuda

Pixabay

Tänasega lõppes LHV aktsiamäng “Börsihai”. Palju õnne võitjale Kristjan Krass, kellel õnnetus oma portfelli kasvatada +46.99%.

Eriti põnevaks tegi mängu aktsiaturgude hetkeolukord – S&P 500 kukkus 5.38% selle nelja nädala jookul. Seetõttu olen eriti uhke oma tulemuse üle – mul õnnestus oma portfelli kasvata ca 20%, mis viis mu lõpuks edetabelis parima 5% hulka. Edestasin ka LHV porfellihaldureid ja analüütikuid – ei tea, kas peaks minema sinna tööd küsima 🙂

Loe edasi SIIT.

Kes on RahaAlpinist?

3 kommentaari

  1. Just – kui börs punane, siis rohelisse saada ongi palju suurem challenge 🙂 Ja seetõttu ma seal ainult mängu rahaga mängingi hetkel – peale nii pikki tõusuaastaid hetkel ostmine tundub liiga riskantne. Aga virtuaalselt on hea harjutada 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga