fbpx
Close

Portfell X | Kõige algus!

Avatar

Tere Sõber,

Tore, et üles leidsid! Oli pikk tee, aga nüüd võid rahulikult tugitoolile maha istuda, selja mugavalt vastu tuge suruda ja jalad pikalt välja sirutada. Kui tunned huvi, mis siin blogis toimuma hakkab, siis tasub silmad kiiresti järgnevast romaanist üle lasta. Kui huvi hetkel veel ei ole, siis võib vahepeal vaadata, mis Delfi-s või ETV-s toimub, aga sel juhul ära unusta vajutada nuppu, millele on kirjutud “follow”. Kuidas muidu sa mind hiljem jälle üles leiad?

KES?

Olen 20’ndate eluaastate lõpusirgele jõudnud noormees, kes on juba poisikesest peale (mitte et ma hetkel oleksin suur alfaisane) tundnud huvi numbrite vastu. Kuna kasinuses peitub minu jaoks teatav ilu, siis on säästmine olnud osa minu isiksusest ning aastatega olen suutnud enesele teadmata kõrvale panna ka mõned sandikopikad.

Armastan elada ja usun, et elul ei olegi muud tähendust, kui see enda jaoks võimalikult tähendusrikkaks teha. Olen natukene kooner ja veidikene hedonistist laristaja, aga 99% pühendunud elama seda elu nii, et asjad ei jääks tegemata.

Loe edasi SIIT.

Mis on Portfell X?

scroll to top