fbpx
Close

Pinsi Põlv | Niisama rahast, šoppamisest ja rikkuse suhtelisusest

Avatar

Foto: Pixabay

Mul on täna puhkepäev ja premeerin teid selle puhul ühe ad hoc postitusega. Rahablogijaid on nii vähe alles ka jäänud, koos minuga umbes kaks tükki ongi ja kus siis ajakirjandus peaks luuramas käima, kui materjali üldse ette ei anta?

Vahepeal uuris Ärileht silmad punnis, kuhu ma oma raha olen pannud, ja kes veel pole sattunud lugema, siis no… oled ilma jäänud. Ma ikka panin sinna nii palju sarkasmi sisse kui oskasin, et igav ei hakkaks ja et samas tõde ka ikka öeldud saaks.

Pildil olen koos jänesega, et näitata minu meelestatust praeguse turu osas. Umbes seitse aktsiat maailmas rallivad üleostetud aladel ja inimesed mõtlevad, et ongi nüüd turu põhi maha magatud ja nüüd on kõik liiga kallis. Mina olen praegu ettevaatlik, ei hüppa sisse kahjumlikesse elektriautodesse ega käi facebooki investeerimisgruppides lõugamas, et ainult lollid jätavad praegu NEE aktsiasse investeerimata (see on energiaettevõtte). Praegu valvan end hoolega, et ei teeks midagi, mida mu pikaaegne portfellistrateegia ei lubaks teha. Käitun nii nagu terve eelmise aasta, teen oma regulaarsed ostud ja hoian moka maas. Ma ei tea, mida te ostate aga mul on iga kuu süüa vaja ja kuna oma palgast jääb puudu, siis igal kuul ostan mõned leivaisad juurde.

Loe edasi SIIT.

Kes on Pinsi Põlv?

scroll to top