fbpx
Close

Pinsi Põlv | Mõned rahamõtted

Avatar

Foto: Pixabay

Pika aja peale on mulle kogunenud igasuguseid kogemusi ja emotsioone, mis erinevatel põhjustel pole blogisse mahtunud aga tahaks vahel ikkagi rahajuttu rääkida. Alguses mõtlesin, et lasen niisama auru välja 🚂 ja sülgan tõrva aga kui hakkasin neid teemasid lahti kirjutama, siis ma veits leebusin. Ja siis uuesti vihastasin ja siis leebusin. Noh, vaadake ise.

Te lasete rahal ennast kontrollida aga tegelikult peaksite teie kontrollima oma raha

Alguses ma vaatasin, et mis jama on, et pidevalt on erinevates gruppides näha, kuidas te vaevlete mingite maksude maksmisega. Igal teisel on probleem maksudega ja seda mainitakse toidu ja lastekuludega ühes lauses. Ma olen kuulnud, et olemas on tulumaks, maamaks, käibemaks, sotsiaalmaks, kinnisvaramaks ja ee.. no ega rohkem kohe ei meenugi, et kuidas teil need maksud küll nii igapäevaselt hinge peal on?

Loe edasi SIIT.

Kes on Pinsi Põlv?

scroll to top