fbpx
Close

Off The Record Jutud | Riinu portfelli ülevaade – detsember 2023

Avatar

Foto: Pixabay

Sissejuhatus

Detsembris võtsin marurahulikult. Kohe nii rahulikult, et meilid (loe: teiste to-do list) said postkastis mõnusalt nädalaid marineerida ja igasugu rämpsmeedia sai minult ekstrakoguses tähelepanu. See, mis on kellegi jaoks ekstra, on suhteline, aga lasin ajul süümepiinadeta vähem ühendusi luua ja sõna otseses mõttes vana rasva peal toimetada.

Rahu kumab ka minu detsembrikuu tegemiste ja tehingute arvus. Tunnistan, et siinse blogi autorina tunnen vastutust oma sisu põnevana hoida, aga on väga oluline teha vahet, et

  • kas ma olen (enda arvates) sihitu laiskvorst
  • või ma võtan eluolu teadlikult ja mõistusega ning annan endale aru, et minu kirjutatu maht ei kaalu üle sisu kvaliteeti ega minu tänaseid pingutusi homse parema vaimse ja füüsilise tervise nimel (et ma saaksin tulevikus veel ägedamat sisu luua!)

Loe edasi SIIT.

Mis on Off The Record Jutud?

 

scroll to top