fbpx
Close

Mis on Trevori Tarkused?

Avatar

Foto: Trevori Tarkused

Ankeet

Nimi: Trevori Tarkused

Hüüdlause: Väikeste järjepidevate sammude jõud

Lühitutvustus: Minu nimi on Trevor (väljamõeldud tegelane) ja mulle väga meeldivad numbrid, eriti kui need on ka rahas mõõdetavad ja saan sellega endale ja teistele kasuks olla. Huvi numbrite vastu algas juba varases nooruses ja sissetulekute võimendamise soov.

Mäletan, et tegin kunagi Eesti kahe kroonise pisikesteks tükkideks ja arvasin kohe, et nüüd on mul mitu korda rohkem raha. Loomulikult polnud enam midagi, päris keeruline oli seda taas ka kokku panna. Kuna ma täpselt ei mäleta, mis sai…siis las olla.  Meenub vaid see, mis siia kirjutasin.

Me kõik oleme lapsepõlves unistanud ametitest ja kelleks me täiskasvanuna saame. Minu mälestustes oli kunagi mul soov saada finantsjuhiks või finantsidega tegelejaks ja ma ei tea miks, aga numbrid ja reaalsete tegevuste tegemine selle taustal on mind alateadlikult ja nüüd ka järjest teadlikumalt juhtinud.  Kuidagi tõsisemalt sattusin finantsradadele kui käis ehmatus 2018 lõpus, et kõik mis ma olen oma elus ehitanud võin hetkega kaotada, sest ma pole teinud midagi nende riskide maandamiseks. Töö mille nimel ma rabasin, selle asemel et enda nimel ka rabeleda…2019 hakkasin pidama ülevaadet oma tuludest-kuludest, kõik sai alguse Jim Rohni soovitusest 70-10-10-10

Olen loonud selle blogi, et pidada ülevaadet oma tegemistest ettevõtluse ja investeerimisega, millega teadlikumalt ja eesmärgipäraselt alustasin nüüd 2020 märtsis, kui meie planeeti laastas Covid-19 nimeline viirus ja riigid kuulutasid välja eriolukorrad, kus kaasaarvatud Eesti inimesed pandi kodudesse karantiini. Siis kuidagi klikkis mul, et ma võiks oma elus ka korraks hoo maha võtta ja vaadata kuhu ma tegelikult liigun. Olin ma ju kõike juba aastaid teinud ja pealtnäha nagu midagi oli ka täitsa hästi…aga mitte endale, et kui nüüd tööta jään mis siis? või kas ma üldse pensioni saan jne. Sellised küsimused hakkasid mind häirima.

Otsustasin rohkem lugeda kuigi mulle selle hetkeni lugemine väga ei meeldinud ja pigem oli see enda sundimine kuni hetkeni, kui minu kätte sattus “Kõigutamatu” Anthony Robbins raamat…mis pani tõsiselt endale erinevaid küsimusi esitama (kui palju võib väikeste harjumustega ja ühekordsete sammudega oma võimalusi paremaks tuunida) ja sealt edasi jõudsin juba paljude teiste raamatuteni, mida püüan teiega jagada oma soovituste sektsioonis.

Blogi inspireeris pidama Jim Rohn ja natuke kaEesti kindlasti üks tõsisemaid tegijaid Rahakratt, kelle teekond on kõik suurepäraselt dokumenteeritud.

LOE BLOGI

scroll to top