fbpx
Close

Minu Sampo | Veebruari kokkuvõte

Avatar

Veebruaris sain lõpuks läbi loetud Seppo Saario raamatu “Kuidas ma investeerisin börsiaktsiatesse”. Tegin selle raamatu lugemisega omamoodi rekordi. Siiani minu elu kõige kauem loetud raamat. Selle raamatu lugemine võttis mul aega rohkem kui kaks aastat. Mitte, et mulle see raamat ei oleks meeldinud või ma ei oleks tahtnud seda lugeda, aga tundsin, et see raamat vajab kohe seedimist ja mõtlemist. Ja nii juhtuski, et lugesin selle kahe aasta jooksul veel läbi ca 5-6 või rohkem raamatut ja pöördusin siis uuesti tagasi Seppo Saario raamatu juurde, et seda edasi lugeda. Nüüd alustasin Benjamin Grahami “Intelligentne investor” lugemisega. Aeg näitab kaua selle raamatu lugemisega mul aega läheb :).

Loe edasi SIIT.

Mis on Minu Sampo?

scroll to top