fbpx
Close

Minu Sampo | Juuli kokkuvõte

Avatar

Juhtusin täna lugema Delfis intervjuud Andres Viisemanniga, kus jäi silma tema ütlus: “Kapital sünnib ainult siis, kui kulutad vähem, kui teenid, ning paned vaba raha tootlikult tööle. Ma ei mõtle siin ainult aktsiate ostmist. Rikkus sünnib siis, kui mõeldakse nagu ettevõtja – kevadel pannakse kartuleid üks vagu rohkem maha, sügisel müüakse osa neist kasumiga ära ja järgmisel aastal pannakse maha kaks vagu rohkem. See on hea algus.” Väga sümpaatne minu arvates.

Head asjad mööduvad ja ununevad kiiresti, nii ka möödunud juuli. Ometi toimus juulis nii palju. Lõppes jalgpalli MM, kuigi tulemus ei olnud mulle just meelt mööda, aga seekord sedasi. Puhkasin, reisisin lähematele ja kaugematele maadele ning nautisin erakordselt ilusat suve. Kuumad ilmad sobivad mulle hästi.

Loe edasi SIIT.

Mis on Minu Sampo?

scroll to top