fbpx
Close

Minu Sampo | Augusti kokkuvõte

Avatar

Foto: Pixabay

Augustis oli portfelli tootlus teist korda tänavu miinusmärgiga (-0,1%). Õnneks ühisrahastus ja võlakirjad hoidsid suurema miinuse ära.

Ühel ilusal päikselisel laupäeval käisime perega Telliskivi linnakus ja astusime läbi ka LaMuu kohvikust ning tegime suu magusaks. Maitses väga hästi. Minu lemmikuks sai punase apelsini sorbett. Üldiselt mulle sorbetid ei meeldi, kuid LaMuu oli sellele suutnud anda väga mõnusa punase apelsini (järel)maitse. Investori jäätised jäid küll sellel päeval sinna, sest väljas oli soe ja meil ei olnud külmakotte kaasas. Aga küll ma need ka ära toon. Rahvast oli ka kohvikus rohkelt ja tundus, et neil läheb kenasti. Kahjuks Funderbeamis nii kenasti osaku hinnaga ei lähe, kui olin oodanud. Aga anname neile aega toimetada. Seniks aga limpsime head jäätist.

Loe edasi SIIT.

Mis on Minu Sampo?

scroll to top