fbpx
Close

Miinustest Plussi | Paanika, kõik põleb!

Avatar

Foto: Pixabay

Kõik põleb. Sellist paanikat mina veel näinud pole, mis siin nüüd viimase paari nädalaga lahti on läinud. Aktsiaturud hävinevad, krüptovarad kukuvad kivina. Katsu sa siis noore investorihakatisena selles rajus tormituules ellu jääda, eks ole. Minul viskas natuke siiski närvi mustaks ja eelmisel nädalal teostasin mõned müügitehingud. Ning vähemalt esialgu tundub, et tegin õigesti. Esmajoones läksin ma krüptovarade kallale. Ma müüsin KÕIK maha. Jah, ma pidin vastu võtma teatavad kahjumid, aga tänases seisus pean tunnistama, et mul vist läks isegi hästi. Kas ma pikas plaanis ka õigesti käitusin, seda ma ei tea. Igal juhul müüsin ma oma 0,006488 BTC maha hinnaga 36850,11 EUR ja sain seega oma 250 EUR investeeringu pealt kahjumiks  10,92 EUR (ehk siis müügist laekus mulle 239,08 EUR). Võrdlusena, et täna (12. mail) oleks mu BTC seis  165,12 EUR (hind on hetkel 25449,80 EUR). Vahe on päris märkimisväärne, eks ole. XRP puhul tegin oma müügi hinnaga 0,5789 EUR ja sain oma 50-eurose investeeringu kahjumiks 9,71 EUR (kätte sain 40,29 EUR). Tänane hind on 0,3370 EUR ehk siis selles võtmes oleks tänane seis mul 23,45 EUR (ehk siis ka siin oleks protsentuaalses mõttes kahjum päris märkimisväärne). Sellised otsused siis selles tõmbetuules.

Loe edasi SIIT.

Mis on Miinustest Plussi?

scroll to top