fbpx
Close

Marko Oolo | PORTFELLIHALDUS. Investeeringute jälgimine, analüüs & juhtimine

Avatar

Foto: Marko Oolo blogi

Portfellihaldus – kuidas läheb minu investeeringutel?

  • Kas mu investeeringud teevad head tööd või mitte?
  • Kas ma teenin rohkem või vähem võrreldes sellega, kui hoiaksin raha indeksfondis?
  • Mis on mu portfelli annualiseeritud tootlus?
  • Mis on mu portfelli netoväärtus?
  • Milline on aktsiate osakaal kogu portfellist?

Need küsimused kerkivad esile üsna varsti peale investeerimisega alustamist. Kui portfellis on juba mitmeid erinevaid investeeringuid ning miks mitte ka varaklasse, siis läheb nende üle arve pidamine juba keerulisemaks. Et osata vastata ülal olevate küsimustele, tuleb investorile appi portfellihaldus.

Loe edasi SIIT.

Kes on Marko Oolo?

scroll to top