polar.com

Madis Müür | Amatööride analüüsid – Tanker Brewery

Rahaasjad.ee

Ma ei tulnud siia rääkima täna! Hoopis kirjutama! Mulle meeldib investeerida kasvavatesse varase staadiumi ettevõtetesse, mille toode mulle meeldib, mille klient hea meelega olen ja mille numbritel on raha kasvatamise seisukohast pilt ees. Näiteks olen niimoodi investeerinud elektrirataste tootjasse Amplerisse. Käisin proovimas nende ratast, hakkas meeldima, investeerisin neisse juurde. Nüüd on Ampleri elektriratas kevadest sügiseni minu põhiline liikumisvahend ja ma olen enda investeeringuga üle €100 000 kasumis (paberil). Sai muidugi küllaltki suurelt investeeritud ka, aga esimesest rahastusvoorust on Ampler ligi 550% üleval kolme aastaga ja viimasest aastaga 90%. Tootlused kasvuettevõtetel võivad olla hoopis teised. Nüüd ootan sarnast stsenaariumit ka Tankerilt, päris samas suurusjärgus tulemust on hetkel optimistlik oodata, aga börsi võiks edestada küll kenasti.

Loe edasi SIIT.

Kes on Madis Müür?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga