fbpx
Close

Maarja räägib rahast | Kuidas valida endale ustavad minionid?

Avatar

Foto: Pixabay

See kuu jagan, kuidas ma olen endale valinud töötajaid. Kuna hiljuti ühel meie armsal kolleegil sai ka 2 aastat firmas, siis ongi hea teema mai kuus. 

Millised on head töötajad?
Olen palju kokku puutunud ja õppinud, kuidas käia tööintervjuul töötaja positsioonist ning kuidas töökohta otsida ja valida. Koolis lausa õpetati, kuidas teha CVd ja kandideerida. Kui sa hakkad aga ettevõtjaks, siis pead palju õppima hoopis ise, kuidas olla see intervjueerija – mida küsida, kuidas käituda, kuidas leida seda õiget töötajat. Tihti kuulen lauset, et häid töötajaid on raske leida. Ma nõustun, neid on lausa nii raske leida, et tuleb otsida nagu nõela heinakuhjast – kuradima raske. Mina õnneks olen oma nõelad leidnud, aga enne seda pidin ikka ka pikalt heinas tuhnima – pole just meeldivaim tegevus.

Loe edasi SIIT.

Mis on Maarja räägib rahast?

scroll to top