fbpx
Close

Kes on Rikas Tudeng?

Avatar

Noorte rahablogijate ridadesse lisandus üks tudengineiu, kelle blogi kannab bravuurikat nime Rikas Tudeng, kuigi neiu oma esimeses postituses kirjutab, kuidas pangakontol on tal vaid 3 eurot. Julge pealehakkamine on pool võitu ning siin blogis tundub pealehakkamist olema… kas ka võidud tulevad, sellele saame lugejatena hakata aegamööda kaasa elama.

Ankeet

Nimi: Rikas Tudeng

Lühitutvustus: Olen 19-aastane tudeng, õpin eriala, mis mulle väga meeldib, kuid tean, et oma elustandarditega kataksin eriala palgaga heal juhul 1/4 ära (tõesti on kõrged standardid ja arvan, et kõik peaksid elus saama seda, mida nad tahavad). Peale selle mainiksin ära, et mul on arvel hetkel 3€ ning mu blogi nimi on Rikas Tudeng.

Antud blogiga soovin tõestada, et ka näruste rahadega saab investeerima hakata ning seda, et 10 aasta pärast ma elan nii nagu ma tahan! Unustasin lisada, et olen neiu, lapsi mul ei ole, pangalaene ka mitte. Üheks eesmärgiks on alustada vähehaaval ja aasta/paari pärast osta üks logu korter, mille oma õrnade kätega üles tuunin ja üürile annan.

Miks ma kohe blogi tegema pidin? Sellepärast, et siis saan oma silmaga näha, kuidas mu raha paari sendi võrra kasvab ja motivatsioon ei kao.

Mõtlesin, et kui mitte praegu, siis millal veel???????????

LOE BLOGI

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Kommenteeri
scroll to top