fbpx
Close

Kes on Luven?

Luveni nime taga on mees nimega Sven Luka, kelle igapäevane töö copywriterina eeldab pidevat loomist. Hobina on ta ette võtnud investeerimisteekonna ehk nagu ta ise oma avapostituses ütleb: “Kirjutan sellest, millest hetkel kõik kirjutavad – finantsvabadusest, investeerimisest ja rikkaks saamisest. esimese hooga võib tunduda, et kuna viimase aastaga on väikeinvestorid, investeerimisklubid ja kõik muu säärane meeletult popiks muutunud, siis miks mitte ei võiks seda ka ise teha?”

Ankeet

Nimi: Luven (Sven Luka)

Hüüdlause: Kirjutan, sest nii saavad mõtted selgemaks.

Lühitutvustus: Mina olen Sven Luka. Olen copywriter ja loovjuht kelle igapäevatööks on loovmeeskondade juhtimine ja arendamine, loovideede genereerimine ja elluviimine.

Olen leidnud endale ka väikse hobi, milleks on investeerimine. Või õigemini investeerimis- ja finantsmaailmaga tutvuse tegemine. Kuna minu peamine fookus on ettevõtlusel ja enese harimisel, siis olen võtnud eesmärgiks viljeleda võimalikult passiivset ja aega vähenõudvat investeerimist. Olles tõeliselt finantskauge inimene, on see põnev nö. õppeprojekt, läbi mille õnnestub ehk ka natuke raha teenida.

Blogi algne eesmärk oli dokumenteerida oma investeerimismõtted ja -ajalugu, kuid tegelikult leiab siit igasugu erinevaid teemasid, mis peast läbi käivad. Ma lihtsalt analüüsin ja seedin oma mõtteid paremini kui ma need kirja panen.

LOE BLOGI

scroll to top