fbpx
Close

Kes on InvEstor Kohver?

Avatar

Foto: InvEstor Kohver

InvEstor Kohver on järjekordne uus tulija blogimaastikul, kes 2019. aastal alustas oma teekonna kajastamist. Harjumaa võimsatest metsadest pärit ehk linnakeeli “maakas” sõi lapsepõlves mulda ja mängis ukakat, aga nüüd on võtnud eesmärgiks koguda tarkust läbi kogemuste ja jõuda enne pensioniiga finantsvabaduseni.

Ankeet

Nimi: InvEstor Kohver

Hüüdlause: Kogemus on väärt rohkem, kui tuhat õpetussõna.

Lühitutvustus: Mina olen investor Kohver. Nimi ja karakter on mul muidugi välja mõeldud, kuid tegudes olen päris. Olen keskmine labidaga(oskustööline) Eestlane, kes üritab ennast välja kaevata lihttöölise klassist, et saada rahaliselt vabaks ja targemaks asjades, mis mind tegeliku jõukuseni viivad. Seda kõike siis läbi iseõppimise ja ilma igasuguse magistri ja doktori kraadita. Hariduselt olen ainult põhiharidusega ja natuke ka erialast haridust.

Kajastan kõike ausalt ja näitan reaalseid numbreid, millega end üles ehitan, kasumit teenin või siis põrun sajaga. Just selleks, et viga meelde jääks ja näitamaks investeerimise ja iseõppimise mõlemaid pooli. Enamasti kajastatakse suures plaanis ikka õnnestumisi, kuid mina tahan näidata ka ebaõnnestumisi.

LOE BLOGI

scroll to top