fbpx
Close

Jekaterina Tint |  Kuidas teenida stabiilset rahavoogu ka kriisi ajal ehk investeerimine võlakirjadesse

Avatar

Foto: Jekaterina Tint

Eelmisel aastal, kui aktsiate hinnad langesid, oli mul hea meel, et minu portfellis oli nende osakaal umbes 50%. Minu investeerimisportfellis on ka vähem riskantsemaid positsioone, mis kriisi ajal stabiilset rahavoogu tõid. Esiteks Kasutan portfellis kaitsva varaklassina kulda, mille hind tihti ei liigu aktsiatega samas suunas. See vähendab veidi aktsiariski. Samuti on mul portfellis võlakirjad, mis ka kriisi ajal mulle stabiilset rahavoogu tõid ega langenud väärtuses liialt.

Ja kuna meie börsile on ka tulemas uus võlakiri (uudise leiad www.nasdaqbaltic.com esilehel), otsustasingi, et kirjutan blogisse võlakirjadest.

Loe edasi SIIT.

Kes on Jekaterina Tint?

scroll to top