fbpx
Close

Investriss | Raamatukoi memuaarid

Avatar

Kuidagi märkamatult on juba veebruar läbi saamas. Aeg läheb ikka jube kiiresti mööda, kui ainult oma rutiinseid tegevusi teha.

Üks minu selle aasta eesmärkidest oli lugeda läbi vähemalt 40 raamatut. Olen selle kallal hoolega vaeva näinud ja tänasel päeval loen juba oma kümnendat raamatut. Kuidas ma seda olen jõudnud? Rakendades üht oma teist selle aasta lubadust – vähem sotsiaalmeediat. Tegime paari sõbraga challenge‘i, et terve jaanuarikuu ei logi Instagrami sisse. Kustutasin selle äppi omal kohe telefonist ära ja läksin isegi nii hoogu, et lasin FB ka otsa. Jätsin omal alles vaid chati võimaluse, sest tunnistan ausalt, ma ei viitsi inimestele helistada. Ja oh seda üllatust, kui palju vaba aega ootamatult oli. Igal õhtul muudkui aga lugesin ja lugesin. Kui üks raamat sai läbi, võtsin kohe teise riiulist. Ja ma tunnen, et see on mulle nii palju andnud – teadmisi, ideid, rahu, empaatiavõimet jne.

Loe edasi SIIT.

Kes on Investriss?

scroll to top