fbpx
Close

Investor Taavi | Veebruar 2023 portfelli ülevaade – pohmell peale pidu!

Avatar

Foto: Raigo Pajula

Sissejuhatus

Eelmine kuu oli turgudel meeletu pidu ja ralli. Veebruari paistis silma hoopis peaparandamise ja külgsuunas loksumisega. Vaata ka allolevat graafikut. Sellel on toodud SP500 indeksi päevased hinnad. Näeme, et populaarne USA indeks langes 2.46%. Võrdluseks, minu portfell küll kasvas 0.55%, aga mitte varade hinna tõusu abil, vaid tänu rahavoo investeeringutele ning portfelli lisatud raha toel.

Üks meeldejääv sündmus veebruari kuus oli Investor Toomase Investeerimisklubiga LHV, kes on minu portfellis ka päris suure osakaaluga, külastamine. Saime piiluda LHV tegemiste telgitagustesse. Sain üritusel LHV kohta teada nii mõndagi uut, mille peale ma varem ise pole tulnud või tähele pannud, mille peale tekkis suurem isu sinna juurde investeerida. Muide, ma panin kirja põnevamad faktid, mis mulle üritusest meelde jäid. Kui tahad neid vaadata, siis piilu minu Instagram’i profiili pinned story’de alla.

Loe edasi SIIT.

Kes on Investor Taavi?

scroll to top