polar.com

Eluolust | 2018. märtsikuu kokkuvõte – avameelsemalt eluolust…

mohamed_hassan/Pixabay

Uuh! Märtsikuu juba ammu läbi ja aprillist ka pool kuud minust mööda hiilinud ja mul ikka veel pole kokkuvõtet tehtud. Kui ausalt öelda, siis ma tegelt kohati ikka väga laisk inimene ja mõnikord kohe üldse ei saa vedama. Aga raisk, kui vedama saan …

Nagu blogipostituse pealkiri ütleb, siis märtsikuu jooksul saavutasin pool aastasest väljakutsest, selleks panin 2 000 eurot veel Mitnosesse juurde, sest seal on käimas cash back kampaania ning võimalik teenida kõrgemalt tootlust. Kokku olen suutnud 6 TONNI eurorahades selle aasta jooksul investeerima panna. Nüüd tuleb aga raske osa, sest sama palju vaja veel lisaks kusagilt üles korjata ja investeerima panna.

Järsk teema muutus. Ma suht kindel, et keskmisel Eluolust blogi lugejal pole isegi õrna aimu, kes ma olen, kus ma olen, kuidas ma olen ja kui vana ma olen. Eks ma siis ütlen, et ma olen “suht” noor, täpsemalt 24-aastane meesterahvas ning mul on kõrgharidus valdkonnas, mis mind hetkel mitte mingil viisil ei köida.

Loe edasi SIIT.

Mis on Eluolust?

2 kommentaari

  1. Ma räägin, et ma ei oska kirjutada, terve postitus kirjavigu täis … 😀
    Näiteks “Ma suht ekindel …” oh cmon, rookie mistake

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga