fbpx
Close

Elunaut | Mul sai kõik selgeks – Kaupleja Alex, Tanel Padar ja kõik teised ka

Avatar

Tere sõbrad! Saan teile täna kirjutada ajaloolisest hetkest, kui käisin oma elu esimesel investeermiskoolitusel. Kuigi ma tavaliselt selline koolitustel ja seminaridel istuja ei ole, siis sai sel korral uudishimu minust võitu ja läksin Investeerimisfestivali kiikama.

Huvitaval kombel saan öelda seda, et ei pidanud pettuma, aga veidi pidin ikka pettuma ka. Esimene pettumus oli mu enda süü, kui olin jälle uudishimulik ja tahtsin näha, kes see Kaupleja Alex tegelikult on ja seetõttu ei läinud teisel laval toimunud ühisrahastuspaneelile, mis ma arvan oleks mulle palju enam pakkunud, kui ilmselt mootorrattajõugu juhtimise kõrvalt ajalehe veergudel kauplemisega tegelev mees mulle suutis pakkuda. Ma olen alati öelnud, et topeltuudishimu head ei tähenda.

Loe edasi SIIT.

Kes on Elunaut?

2 Comments

  1. mina olen aru saanud, et igat masti investeerimiskoolitustest saavad kasu vaid need, kes nendel (suure raha eest) esinevad.
    osavõtutasu maksev osaleja saab pigeb kahju kui kasu.
    kuigi… ma mõtlesin sel aastal ikka tükk aega samamoodi nagu sina, et no tuleks ja vaataks need näod ometi kord üle ka, aga… pärast seda üks selleaastastest esinejatest, keda äripäev ja muud meediakanalid vahetevahel lausa “guruks” nimetavad, viimastel nädalatel lausa 2x kolinal ämbrisse on asutunud (võibolla rohkemgi, ei tea, ma rohkem tema jama ei loe), siis ma leidsin, et ei, mina küll ei soovi, et minu teenitud rahast sellist esinejat sponsitakse, pigem ostan selle raha eest midagi mõistlikumat (aktsiaid, mureleid, lapse autole bensiini vmt)

  2. Murelid on hea valik alati! Aga kes see guru on, kelles Sa pettusid, kui see saladus pole? Ja mis ämbritest jutt käib? Ma korra peas lasin selle lainapi läbi, aga ei viinud otsi kokku.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

2 Comments
scroll to top