fbpx
Close

Elunaut | Eesmärgistatud fookus ehk minu ilmatuma pikk vastulause kohalikule investeerimisgurule!

Avatar

Veebruar algas ühe väga mõtlemapaneva blogipostitusega, kui meile kõigile hästi tuntud Tauri kirjutas oma Rahapuu blogis teemal “Fookus mitte eesmärgid!” ning palus siis igal lugejal panna koma enda jaoks õigesse kohta. Ehk siis, kas primaarne peaks olema leida enda jaoks õige tee ja tasapisi selles suunas minna või on kõige olulisem püstitada eesmärke ja neid iga hinna eest täita.

Teema üldiselt on minu jaoks eriti viimasel ajal olnud väga huvitav ning veel põnevamaks muutus see hetkel, kui nägin, et Tauri on oma blogipostituse ühe ajendina kirja pannud minu hiljutise postituse meie perekonna investeerimisportfelli ümmarguse numbri ületamise kohta. Lugesin Tauri postitust ja minu esimene soov oli hakata ennast õigustama – et mulle on justkui liiga tehtud. Miks, ma isegi ei tea, aga see oli esimene automaatne reaktsioon.

Loe edasi SIIT.

Kes on Elunaut?

scroll to top