fbpx
Close

Dividendipiraat | Ütle mulle kes on su sõbrad ja…

Avatar

Foto: Pixabay

… ma ütlen kes oled sina, või kuidas see vana ütlus oligi.

Sõbrapäeva puhul pakkusid paljud kohad sõbrahindasid oma toodetele, nii et oli päris põnevaid soodukaid. Üheks nendest oli see, et Äripäev lubas 2 päeva tasuta kõike lugeda. Jaaa no muidugi, kus tasuta saab, olen mina vana kirikurott kohe kohal!

Ohsajuttas, kus oli põnevat lugemist! Ammu olin kibelenud, et kes seal va Rikaste topis siis on, ja kes on Tallinna börsil suurimad investorid jne, aga oma raha  selle info eest küll ei  oleks nõus tuulde loopima. Enne veedaka natuke aega avalikes aktsiaraamatutes, kui uudishimu nii suur. Aga kui tasuta saab, siis miks mitte. Ütleme nii, et tuttavaid nimesid väga ei olnud 🙁 üks endine ülemus oli (kelle portfellist muide 99% on ühes aktsias 🙄), üks endine töökaaslane, üks eks-mehe-lellepoeg vms kaugelt “sugulane”…

Loe edasi SIIT.

Kes on Dividendipiraat?

scroll to top