fbpx
Close

Dividendipiraat | 5 viimast tööpäeva

Avatar

Oi kuidas ma ootan seda päeva, kui saan kirjutada, et käsil on viimased 5 tööpäeva minu elust. St, mitte et mulle mu töö ei meeldiks, aga vabadus teha, mida tahan, meeldiks kohe palju rohkem. Hetkel siis aga ikkagi jäänud 5 tööpäeva sel aastal (või võibolla isegi kõigest 4, sest üks ähvardab muude toimetamiste nahka ära minna). Ehk vabaduse saavutamiseni on veel mõni tööpäev ilmselt rohkem.

Aga tahtsin heietada, et täna aasta tagasi tekkis minus otsus, et aitab küll tasapisi ja sendi haaval Inbanki hoiustel säästude veeretamisest, aeg on Investoriks hakata. Tegin endale plaani, mis tüüpi investeeringud on minu iseloomule ja investeerimisplaanile sobivad, ning hakkasin tegutsema taaasapisi asju uurima. Lisaks panin paika, kui suur summa peab mul olema sukasääres madratsi all ülipaindlikul hoiusel (ja seega ülimadalat intressi kogumas kahjuks), mis oleks aga kiiresti kätte saadav, kui ootamatu kriis peaks ette tulema.

Loe edasi SIIT.

Kes on Dividendipiraat?

scroll to top