fbpx
Close

Dividend Investor | Suur intervjuu välismaal elava eestlasest dividendiinvestori ja blogijaga

Avatar

Foto: Pixabay

Mäletan hästi, et kui tegin selle aasta alul dividendinvestor.ee Instagrami konto, siis otsisin märksõna “dividend” järgi ka sisuloojaid, kellel silm jooksvalt peal hoida. Ühena sellistest jäi mulle silma inglisekeelne @dividend_athlete nimeline konto. Postitused olid sisukad, huvitavad ja nägid pealekauba veel esteetiliselt ilusad välja ka. Hakkasin jälgijaks. Vastati samaga. Suur oli minu imestus kui järgnevate kuude jooksul reageeris see sama dividend_athlete ikka õige mitmele minu postitusele ja saatis mõne sõnumigi. Ikka inglise keeles. Samas mina postitan ju eesti keeles. Eks ma paar korda sellele mõtlesin, kuid õige pea see ununes.

Kuni ajani, mil ühele postitusele tuli eestikeelne kommentaar. Siis sain lõpuks aru – paistab, et selle populaarse inglisekeelse Instagrami konto taga on dividendiusku eestlane. Kes ta siis on ja kuidas on üks Eesti investeerimishuviline üles ehitanud nõnda suure jälgijaskonnaga konto? Just need küsimused mul koheselt pähe kerkisid.

Loe edasi SIIT.

Kes on Dividend Investor?

scroll to top