fbpx
Close

Investeerimisklubi | Kapitalisti pihtimus: edu valem – Raivo Hein

Avatar

Foto: Investeerimisklubi

Taasesitamisel on suursündmusel InvesteerimisFestival 2021 toimunud Raivo Heina esinemine teemal “Kapitalisti pihtimus: edu valem“.

InvesteerimisFestivalil rääkis ettevõtja ja investor Raivo Hein, et inimesed peaks rohkem tähtsustama oma tervist ja tasakaalu elus. Investeeringute osas vaatab ta jätkuvalt finantssektori poole.

Raivo Hein rääkis investeerimisfestivalil, et oleme ühiskonnas jõudnud punkti, kus arvatakse, et kui sul on palju raha või oled kuulus, siis sa oled edukas. „Mina vaidleks sellele vastu. Edukas on see inimene, kes suudab pakkuda mingit asja, mida teine pool vajab. Raha on vaid jääkprodukt,“ rääkis Hein. Ta lisas, et väga edukas võib olla inimene, kellel ei ole üldse raha.

Raivo on ettevõtja, investor ning visionäär. Ta on tegutsenud nii panganduses, energeetikas, jaekaubanduses kui ka kinnisvarainvestorina. Samuti on ta asutanud Eesti suurima tööpakkumiste portaali CV keskus. Hetkel tegutseb Raivo LHV Groupi nõukogus. Lisaks eelmainitule on Raivo ka kopteripiloot, tuntud astrofotograaf ning suur käekellade entusiast.

Kuula saadet SIIT.

Mis on Investeerimisklubi?

scroll to top