fbpx
Close

Rahats | Kokkuvõte – jaanuar 2022

Avatar

Foto: Rahats

Jaanuar algas korraliku tõusuga. Aasta esimestel päevadel tõusis mu portfell ligi 2500 eurot ja ma hakkasin vargsi juba mõtlema, et ehk seadsin liiga tagasihoidlikud eesmärgid selleks aastaks. Need mõtted aga kaua peas ei püsinud, sest kuu teine pool pöördus langusesse ja minu pluss 2500’st eurost sai kiiresti miinus 7500 eurot. Paanitsema ma ei hakanud, aga mõtlesin järjekordselt, et lõpuks on see kriis kohale jõudnud. Vaatasin kriitilise pilguga ka oma portfelli üle, aga need positsioonid, mida võiks müüa, olid juba niigi palju langenud ja need, mis püsisid, neid niikuinii müüa ei taha. Kuna ma ei teadnud, kui pikalt see langus kestab ja Balti börsil tehingutasud puuduvad, siis otsustasin kasvõi igapäev teha mikrooste. Kahjuks (või õnneks) langus kadus sama kiiresti, kui ta tuli ja jõudsin osta vaid paarkümmend Tallinna Kaubamaja ja Harju Elektri aktsiat.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahats?

scroll to top