fbpx
Close

Tee õnne poole | Miks küll kõik nii raskelt tuleb?

Avatar

Käisin märtsikuus T. Harv Ekeri koolitusel Millionaire Mind Intensive, kus õpetati, et selleks, et väga jõukaks saada, peab olema väga hea andja NING samas ka väga hea vastuvõtja. Andmine tuleb mul lihtsamalt – see on mulle palju loomulikum, aga vastuvõtmisega on mul tõsiseid probleeme.

Arutlesin endamisi, miks see küll nii on ja siis taipasin, et kui ma võtan teistelt midagi vastu, teen ma end samal ajal haavatavaks. Aga ma ei taha ju olla haavatav! Kui ma olen haavatav, siis olen ma teiste inimeste manipulatsioonidele lihtne sihtmärk ja kui keegi mulle midagi pakub ja ma selle vastu võtan, tahab ta ilmselt midagi ka vastu saada ning jään talle justkui midagi võlgu.

Loe edasi SIIT.

Mis on Tee õnne poole?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Kommenteeri
scroll to top